Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά ως στέλεχος σε μία Start Up της Silicon Valley αξίας 1,73 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα εργάζεται για μία νέα εφαρμογή με θέμα το «life coaching» και τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστός ο μισθός του. 

Συγκεκριμένα, ο παραιτηθείς από τα καθήκοντα εντός της βασιλικής οικογένειας πρίγκιπας, από το πρωί της Τρίτης, είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία BetterUp. Ο Χάρι, ο οποίος έχει υπηρετήσει στον στρατό, αλλά δεν έχει καμία εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, δεν θα διευθύνει υπαλλήλους, αλλά αναμένεται να εμφανίζεται σε ειδικές εταιρικές εκδηλώσεις και στα meeting της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο, μόλις φυσικά αρθούν οι περιορισμοί του Covid-19. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η BetterUp είναι τεχνολογική εταιρεία που συνεργάζεται με κολοσσούς όπως η Google, η Hilton και η Warner Brothers. Mάλιστα, το αφεντικό της εταιρείας, Alexi Robichaux, δήλωσε ότι ο Χάρι είναι ιδανικός για αυτόν τον σημαντικό ρόλο.

«Σκοπεύω να βοηθήσω τη ζωή των ανθρώπων»

Εξηγώντας γιατί ανέλαβε τη δουλειά, ο Χάρι μίλησε στη Wall Street Journal, λέγοντας: «Σκοπεύω να βοηθήσω τη ζωή των ανθρώπων. Η προληπτική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συχνά λόγω των κοινωνικών φραγμών, της οικονομικής δυσκολίας ή του στίγματος, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να επικεντρωθούν στην ψυχική τους υγεία έως ότου αναγκαστούν. Θέλω να καταφέρω να μην φτάνει κανείς στο σημείο να αισθάνεται ψυχικά κουρασμένος ή άρρωστος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης