Δυσαρεστημένος με τον Μουσταφά Ακιντζί εμφανίζεται ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι ο Τ/κ ηγέτης ξεπέρασε τα όριά του και χρειάζεται να μάθει ποια είναι αυτά.

«Λέω καθαρά και ξάστερα ότι δεν γνωρίζει τα όριά του. Χρειάζεται να μάθει τα όριά του και τον εαυτό του» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου για την Συρία την επικριτική ανάρτηση του Μ. Ακιντζί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Η εξουσία του δεν κερδήθηκε με τη δική του ισχύ, αλλά κερδήθηκε χάρη στην Τουρκία. Πιστεύω ότι ο λαός της ‘ΤΔΒΚ’ θα του δώσει την απάντηση που χρειάζεται» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Διερωτήθηκε εάν υπάρχει στον κόσμο άλλο κράτος εκτός από την Τουρκία που δίδει αγώνα για να είναι κράτος η «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος και απάντησε μόνος του «Όχι. Σε ένα τέτοιο μέρος λοιπόν χτυπά. Πρέπει να ξέρει τα όρια του.»

Παράλληλα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανάρτησε στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Twitter βίντεο που υμνεί τον Ραούφ Ντεντκάς, σημειώνοντας: «τον θυμόμαστε με νοσταλγία και λαχτάρα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:philenews.com

Διαβάστε επίσης: Αντίδραση της Άγκυρας για τη δήλωση Ακιντζί για την τουρκική επιχείρηση στη Βόρεια Συρία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης