«Έτοιμοι για τη Χίλαρι» («Ready for Hillary») δηλώνουν οι υποστηρικτές της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που εγκαινίασαν χθες ιστοσελίδα που εκφράζει δημόσια τη δέσμευσή τους για την υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2016. Η ιστοσελίδα www.readyforhillary.com ανήκει σε ομώνυμη επιτροπή που συστάθηκε τον Ιανουάριο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενδεχόμενη προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχαν ως χαρακτηριστικό τη δημιουργία των «υπερεπιτροπών» («super PACS»). Πρόκειται για συμβατικές επιτροπές πολιτικής δράσης που μπορούν να συγκεντρώνουν απεριόριστα ποσά από εταιρείες και να τα δαπανούν σε διαφημίσεις και καμπάνιες προώθησης μέχρι την παραμονή των εκλογών. «Οι ΗΠΑ είναι “έτοιμες για τη Χίλαρι” και έχουμε ανάγκη τη βοήθειά σου, για να διασφαλίσουμε πως, όταν εκείνη θα είναι έτοιμη να απαντήσει στην πρόκληση αυτή, εμείς θα είμαστε εκεί για να τη βοηθήσουμε» επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Η αρχική σελίδα του siteΣτην ιστοσελίδα εμφανίζονται πολλές φωτογραφίες της Χίλαρι με προσωπικότητες που δεν είναι μόνο από τις ΗΠΑ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, τονίζει τη «δύναμη και την αντοχή» της και υπόσχεται πως με τη Χίλαρι Κλίντον «τα καλύτερα έρχονται». «Η Χίλαρι έχει τόσα να προσφέρει και διαθέτει αυτό που χρειάζεται: σύνεση, λογική, δυναμικότητα και αέρα εξουσίας» υπογραμμίζει η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε χθες για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το State Department, την 1η Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση προς τιμήν γυναικών με σημαντικά επιτεύγματα. Στις 18 Μαρτίου η Χίλαρι είχε ταχθεί υπέρ του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου. Πολλές δημοσκοπήσεις φέρνουν την Κλίντον πρώτη στην πρόθεση ψήφου για τις προεδρικές εκλογές του 2016. Η Αμερικανίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών, την οποία τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν «ροκ σταρ», θα είναι 69 ετών στις επόμενες εκλογές. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της, αλλά ούτε έχει αποκλείσει την υποψηφιότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης