Ο Ροντρίγκο Άλβες έχει αλλάξει την εμφάνισή του από την κορυφή έως τα νύχια… Με τη βοήθεια του «νυστεριού» και χωρίς ντροπή λέει πως έχει ξοδέψει πάνω από 386.000 ευρώ σε 42 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να θυμίζει τον «κούκλο» Κεν, γνωστό σύντροφο της Μπάρμπι.

Ο Άλβες έχει υποβληθεί σε 15 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε έναν χρόνο και έχει ξοδέψει περίπου 12.000 σε ανόρθωση γλουτών, 30.000 για εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος και 60.000 για τη δημιουργία κοιλιακών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άντρας-«κούκλα» ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς το σώμα του απέρριψε τη νέα του μύτη. Η κατάσταση του Άλβες είναι δυνητικά επικίνδυνη για τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 32χρονος Βραζιλιάνος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε ανακατασκευή μύτης ωστόσο πάνω από το αριστερό του ρουθούνι εμφανίστηκε μια τρύπα.

Σιγά-σιγά, η τρύπα μεγάλωσε και ο Άλβες άρχισε να έχει προβλήματα στην αναπνοή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μάλαγας, όπου τώρα λαμβάνει αντιβιοτικά κάθε οκτώ ώρες.
 
Οι γιατροί λένε ότι η μόλυνση μπορεί να «φάει» μέσα από τη μύτη το πρόσωπό του, μια μορφή γάγγραινας – και για αυτό μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθεί μέρος του δέρματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άλβες, ο οποίος ζει στο Λονδίνο ζητεί να πετάξει πίσω στη Βρετανία για να υποβληθεί σε θεραπεία.

'Χάρτης' με τις πλαστικές του Άλβες

Δείτε πως ήταν ο Άλβες πριν υποβληθεί στις πλαστικές:

Χ. Κ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης