Το ραντεβού του με τη μοίρα ήταν προδιαγεγραμμένο. Εξαρτημένος από το αλκοόλ, μόλις από τα 13 του χρόνια, η τραγική του κατάληξη ήταν μονόδρομος.

Ο Gary Reinbach έφυγε σε ηλικία 22 ετών, προδομένος από το συκώτι του. Τα πράγματα για τον αυτοκαταστροφικό νεαρό θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, ωστόσο, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δικαιολογημένα κατά πολλούς, αδικαιολόγητα σύμφωνα με άλλους, του αρνήθηκε το δικαίωμα σε μία δεύτερη ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το σκεπτικό ότι ο 22χρονος ήταν βαθύτατα εθισμένος, για να σταματήσει να πίνει έπειτα από τη μεταμόσχευση, η οποία ήταν απαραίτητη για να διατηρηθεί στη ζωή, το αίτημά του για εξεύρεση μοσχεύματος απερρίφθη.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγεία του δεν του επέτρεπε να παραμείνει εκτός νοσοκομείου, προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, μακριά από τον εφιάλτη του αλκοόλ.

Έτσι, ο κάτωχρος από την ασθένεια νεαρός, έσβησε τη Δευτέρα, σε νοσοκομείο του Essex, πληρώνοντας με τη ζωή του την αδυναμία του να αναζητήσει διέξοδο στο ποτό, έπειτα από το διαζύγιο των γονιών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης