Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Τζενκιντάουν στην Πενσυλβάνια μετά την αποκάλυψη ότι μία 22χρονη που ζει στην πόλη έβαλε το φίλο της να σκοτώσει τον πατέρα της.  

Το πτώμα του άτυχου Μαρκ Ρούμπιν βρέθηκε στις 8 Δεκεμβρίου από ένα κυνηγό σε δάσος του Νιου Τζέρσεϊ. Ήταν διαμελισμένο, μέσα σε πλαστικές σακούλες σκουπιδιών και τυλιγμένο μ’ ένα χαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου και την ταυτότητα του θύματος, η οποία βρέθηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα με τη συνδρομή του FBI.

Όταν οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι που ζούσε ο Ρούμπιν με την 22χρονη κόρη του, Κριστίνα, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο σπίτι υπήρχε ένα πριόνι και γάντια που είχαν ίχνη αίματος και κάτι που έμοιαζε με αίμα στο πάτωμα και τους τοίχους.

Η Αστυνομία συνέλαβε την 22χρονη, η οποία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκε ότι μαζί με το φίλο της οργάνωσαν τη δολοφονία. Μάλιστα έδωσε στο φίλο της και ένα ακόμη άτομο που τους βοήθησε από 1.000 δολάρια για… τις υπηρεσίες τους.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Νοεμβρίου, όταν ο 20χρονος φίλος της Κριστίνα, Τζέφρι Λεϊνχέισερ, ήταν παρών σε έναν καυγά που είχε η κοπέλα με τον πατέρα της. Όταν έμειναν οι δυο τους, της εξομολογήθηκε ότι ήθελε να… την προστατέψει και ότι ευχόταν να μπορούσε να τον σκοτώσει.

Από εκεί και πέρα το σχέδιο καταστρώθηκε γρήγορα και αποφασίστηκε η 28η Νοεμβρίου να είναι η μέρα που θα έμπαινε σε εφαρμογή το σχέδιο.

Ο Λεϊνχέισερ πήρε το όπλο που είχε στην κατοχή της η 22χρονη, πλησίασε τον πατέρα της την ώρα που κοιμόταν και τον πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι για μερικές εβδομάδες αφήνοντας τη σορό εκεί.

Στις 5 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να… ασχοληθούν και το πτώμα και να το εξαφανίσουν. Άρχισαν λοιπόν να το τεμαχίζουν, με τη βοήθεια ενός 19χρονου φίλου τους, του Ντάνιελ Ντόχερτυ.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμεναν γιατί το πριόνι που χρησιμοποιούσαν μπλέχτηκε στο σορτσάκι του θύματος. Έτσι μάζεψαν ό,τι κομμάτια είχαν απομείνει από τη σορό του άτυχου άνδρα και τα έβαλαν σε σακούλες τις οποίες τύλιξαν σ’ ένα χαλί και τις πέταξαν στο δάσος.

Και οι τρεις συνελήφθησαν από την Αστυνομία και αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και για φόνο Α’ βαθμού.

(Πρώτη καταχώρηση: 14 Ιανουαρίου 2008, 04:36)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης