Απίστευτο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ αφού ένας 21χρονος βίασε… άλογο στη Φλόριντα. Ο νεαρός κατηγορείται για κτηνοβασία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Οι τοπικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του Nicholas Anthony Sardo έπειτα από καταγγελίες δύο γυναικών που ανέφεραν ότι τον είδαν να «το κάνει» με ένα άλογο μινιατούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διαδικασία της ανάκρισης ο 21χρονος κτηνοβάτης ομολόγησε πως βίασε την Jackie G, ένα άλογο μινιατούρα που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, τέσσερις φορές μέσα σε μια εβδομάδα τον Οκτώβριο.

Είπε ακόμα πως και τις τέσσερις φορές «φορούσε προφυλακτικό γιατί δεν ήθελε να κολλήσει κάποια αρρώστια από το άλογο».

«Κάποια γυναίκα ήρθε και ανέφερε ότι είδε τον Sardo να το κάνει με την Jackie G σε βοσκοτόπι που ανήκει σε μέλος της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Μια άλλη μάρτυρας ήρθε και μας είπε ότι επίσης τον έπιασε στα πράσα και τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ακριβώς έκανε.

»Εκείνος παραδέχθηκε αμέσως ότι είχε κάνει με το άλογο, ενώ το ίδιο είπε και στον ντετέκτιβ.
Πρόσθεσε επίσης ότι το είχε κάνει τέσσερις φορές με το άλογο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ παραδέχθηκε πως αυτό που έκανε ήταν λάθος και διαστροφικό», δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου σερίφη της Κομητείας που τόνισε επίσης πως το άλογο δεν έχει υποστεί τραυματισμούς και βρίσκεται υπό τη φροντίδα του ιδιοκτήτη του.

Πηγή: tribune.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης