Στο αίμα βάφτηκε ένα διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικίων στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με έξι ανθρώπους -τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες- να πέφτουν νεκροί από τα πυρά ενόπλου τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας (SWAT) πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ένοπλο, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στο προάστιο Χαϊλία, έχοντας μαζί του εκείνη τη στιγμή δύο ομήρους. Πριν από την επέμβαση των αστυνομικών έγιναν διαπραγματεύσεις, όμως χωρίς ευνοϊκή κατάληξη. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομηρία ξεκίνησε στις 18.30 το απόγευμα (τοπική ώρα ΗΠΑ – 01.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας). Την ώρα που τα μέλη της SWAT μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, μαζί του είχε μια γυναίκα και έναν άνδρα» εξήγησε σε δηλώσεις του στο Associated Press ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Eddie Rodriguez.

Πέντε πτώματα εντοπίστηκαν μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σε παρακείμενη οδό, ο οποίος φαίνεται πως σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης