Μία ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών ανέπτυξε την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια για χρονική περίοδο 100 ημερών.

Οι επιχειρηματίες θα εξάγουν (αρχικά) το γάλα στη Μαλαισία, ενώ στο εξαγωγικό τους πλάνο συμπεριλαμβάνονται κι άλλες ασιατικές χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών MADE, με έδρα τη Μελβούρνη, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας οικονομικού ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων για τη μηνιαία εξαγωγή 200.000 λίτρων γάλακτος στη Μαλαισία, από τον Ιούνιο.

Η εν λόγω εταιρεία πραγματοποίησε επένδυση που έφτασε τα 15 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη της τεχνολογίας που διατηρεί φρέσκο το γάλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση του.

Η εμφιάλωση του γάλακτος θα γίνεται σε μπουκάλια ανακυκλώσιμου πλαστικού, με κεντρικό εμπορικό στόχο τις ασιατικές αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης