Στιγμές φρίκης έζησαν ανήλικα παιδιά στα χέρια εργαζομένων ενός οικοτροφείου στη δυτική Ινδία.
Μεταξύ άλλων τα ανήλικα εξαναγκάζονταν να τρώνε περιττώματα, εάν δεν υπάκουγαν στις διαταγές των ιθυνόντων.

Ανατριχιαστικές είναι οι αφηγήσεις των μικρών παιδιών που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την κόλαση που έζησαν στο σχολείο οικοτροφείο Chandraprabha Charitable Trust που λειτουργούσε στην περιοχή Καρζάτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φρίκη των αποκαλύψεων

«Δεχθήκαμε μια μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις», δήλωσε αργά χθες το βράδυ ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ, όπου βρίσκεται το οικοτροφείο.

Τα όσα λάμβαναν χώρα στο εν λόγω οικοτροφείο δεν μπορεί να τα συλλάβει ο ανθρώπινος νους: «Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που ελάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ… Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν», ανέφερε σε δηλώσεις της Ανουράντα Σαχασραμπούντε εκπρόσωπος του οργανισμού της Childline. Η ίδια πρόσθεσε ότι τα παιδιά κατήγγειλαν πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, παρά φύσιν σεξ, παράνομο περιορισμό και σεξουαλική επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό», πρόσθεσε.

Για την υπόθεση έχουν μιλήσει έως τώρα πέντε παιδιά, ενώ αναμένονται νέες μαρτυρίες. Ήδη συνελήφθησαν ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κολαστηρίου και η 30χρονη διευθύντριά του.

Σχολείο-φάντασμα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το σχολείο δεν ήταν καταχωρημένο στις αρχές, παρά το γεγονός ότι λειτουργούσε από το 2002.

Φιλοξενούσε 28 μη προνομιούχα παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση και αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης