Ένας Βρετανός τουρίστας που εξαφανίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εικάζεται πως τον κατασπάραξε ένας καρχαρίας καθώς το κομμένο χέρι του βρέθηκε μέσα στο ψάρι.

Ο 44χρονος Βρετανός υπήκοος από τη Σκωτία είχε κολυμπήσει στο γαλλικό νησί της Ρεϋνιόν, ανατολικά της Μαδαγασκάρης, όταν εξαφανίστηκε. Όταν δεν επέστρεψε, η σύζυγός του κινητοποίησε τις αρχές οι οποίες με τη συνδρομή ελικοπτέρου και του λιμενικού ξεκίνησαν τις έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το πέρας των ερευνών  το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε ένα ανθρώπινο χέρι στο στομάχι ενός καρχαρία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το χέρι βρέθηκε από εργαζόμενους του κέντρου ασφαλείας ενάντια σε καρχαρίες κατά την διάρκεια μια αυτοψίας. Στο χέρι υπήρχε μια βέρα με την βοήθεια της οποίας ταυτοποιήθηκε ο άτυχος άντρας. Ο 44χρονος με καταγωγή από την Σκωτία, εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε στον κόλπο Ερμιτάζ στην δυτική πλευρά του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα του δήλωσε το περιστατικό στις τοπικές αρχές και τελικά εντόπισαν τα μέλη του αγνοούμενου στον καρχαρία τίγρη που αλιεύτηκε 7 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισης.

Υπάρχουν συχνές επιθέσεις καρχαριών γύρω από το νησί Ρεουνιόν, που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό.  Η εν λόγω επίθεση είναι η 24η ενώ ο 11ος θάνατος αναφέρθηκε το 2011.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης