Θρίλερ ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας στη Γάνδη του Βελγίου. Ένοπλοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα της περιοχής και κρατούν όμηρο έναν άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η αστυνομία απέκλεισε τη γύρω περιοχή, ενώ συνέστησε στους υπόλοιπους ένοικους του κτιρίου να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για την ασφάλειά τους. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, τρεις άνδρες παραδόθηκαν χωρίς αντίσταση στην αστυνομία, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο κτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν πρόκειται για κάποιους από τους ενόπλους ή απλώς για ένοικους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας δήλωσε ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, «δεν πρόκειται για τρομοκρατική πράξη, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει πολιτικό κίνητρο». Eπίσης από την αστυνομία ξεκαθαρίστηκε ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με την ομηρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Αντιθέτως, η αστυνομία φέρεται να συνδέει το συμβάν με υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Οι Αρχές χειρίζονται το περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι υπάρχει όμηρος.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, μόλις δύο μήνες νωρίτερα υπήρξε παρόμοιο περιστατικό με όμηρο σε πολυκατοικία της Γάνδης, ο οποίος κρατείτο ως θύμα εκβιαστών.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ ομηρίας στο Σύδνεϋ, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014, 02:44

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης