Ούτε ο γάτος της Downing Street δεν πρόλαβε να συνηθίσει την Λίζα Τρας. Οι 44 ημέρες εξουσίας ήταν πολύ λίγες.

Δεν ήθελε να το πιστέψει η κάτοχος του βραβείου της συντομότερης πρωθυπουργικής θητείας στην ιστορία της Βρετανίας. Μέχρι τις 4 τα χαράματα της Τετάρτης προς Πέμπτη προσπαθούσε να κατανοήσει το τι ακριβώς της συνέβαινε. Τότε άρχισε να στέλνει τα ηλεκτρονικά μηνύματα στους ελάχιστους εναπομείναντες πολιτικούς της φίλους. Χαράματα της Πέμπτης. Ακόμη και οι πλέον άσχετοι ,έστω με τεράστια καθυστέρηση, κατάλαβαν αμέσως πως τα πράγματα ήταν άσχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάτος όμως ο Λάρι, ήξερε. Από την αρχή δεν συμπάθησε την ξανθιά με το στημένο χαμόγελο, το παγερό λόγω ανασφάλειας βλέμμα και το δήθεν σνομπ ύφος που έκρυβε τον πανικό της. Κάτι τέτοιους/ -ες πρωθυπουργούς ο Λάρι τους έχει για πρωινό.

Η Λίζα Τρας προσπάθησε είναι η αλήθεια  να αποκαταστήσει κάποια οικειότητα με τον γάτο αλλά εις μάτην.  Ο Λάρι την απέφευγε επιδεικτικά όπως θα δείτε στο σχετικό βιντεάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Της έδειχνε αμέσως τα οπίσθια του ,όπως μόνον οι γάτοι αγγλοσαξωνικής προέλευσης ξέρουν να το κάνουν και με ένα  πηδηματάκι όλο περιφρόνηση απομακρυνόταν από κοντά της. Ο Λάρι ήξερε. Η Λιζα Τρας δεν ήξερε το τι ακριβώς την περίμενε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης