Η αστυνομία στη Γεωργία εξακολουθεί να αναζητεί σήμερα τον άγνωστο ένοπλο που κρατούσε την Τετάρτη 43 ομήρους κατά τη διάρκεια ληστείας σε τράπεζα και εξαφανίστηκε αφού τους άφησε ελεύθερους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Ο κουκουλοφόρος, ο οποίος φορούσε στρατιωτική στολή, μπήκε χθες το απόγευμα μέσα σε τράπεζα στην πόλη Ζουγκντίντι στη δυτική Γεωργία και συνέλαβε ομήρους, αξιώνοντας να του δοθούν 500.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ένοπλο και την αστυνομία συνεχίστηκαν έως αργά χθες το βράδυ. Αυτός απελευθέρωνε σταδιακά ομήρους κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ τους περισσότερους τους άφησε ελεύθερους αφού πήρε τα λύτρα.

Ο ένοπλος έφυγε από την τράπεζα, παίρνοντας μαζί του τέσσερις ομήρους, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο αρχηγός του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο διαπραγματευτή και είχε μπει στην τράπεζα για να του παραδώσει τα χρήματα που ζητούσε. Λίγες ώρες αργότερα, ο ένοπλος άφησε ελεύθερους και τους εναπομείναντες ομήρους και έκτοτε διαφεύγει.

«Οι δυνάμεις της τάξης συνεχίζουν τις εντατικές τους έρευνες και επιχειρήσεις για να συλλάβουν τον επιτιθέμενο» καταλήγει το Υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας στην ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης