Τραγωδία στη Γερμανία: 3χρονος πρόσφυγας σκοτώθηκε στο πάρτι υποδοχής του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 19:09
Τραγωδία στη Γερμανία: 3χρονος πρόσφυγας σκοτώθηκε στο πάρτι υποδοχής του
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πάρτι υποδοχής 3χρονου πρόσφυγα από το Ιράκ, στην πόλη Εσβάιλερ της Γερμανίας.

Έπειτα από ταξίδι κατά το οποίο διένυσε περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα ο μικρός πρόσφυγας πέθανε σε ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι υποδοχής που είχε οργανωθεί προς τιμήν του.

Το αγόρι έκανε κούνια κρεμασμένο από σχοινί που είχαν στερεώσει μεταξύ δύο μεγάλων γλαστρών, όταν μία από αυτές έπεσε και το καταπλάκωσε, είπε ο εισαγγελέας του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας στο πρακτορείο Reuters.

«Έχουμε διατάξει να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή», πάντως «δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη διάπραξη εγκλήματος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το αγοράκι παρίστατο στο πάρτι υποδοχής, το οποίο είχαν οργανώσει προς τιμήν του πολίτες της περιοχής και ανθρωπιστικές οργανώσεις, μαζί με τους γονείς του και τον εννιάχρονο αδελφό του, επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του δήμου, Ρένε Κοσταντίνι.

«Ήταν ένα πολύ τραγικό δυστύχημα», τόνισε ο ίδιος και προσέθεσε ότι στους γονείς και τον αδελφό του προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου σημείωσε ότι η οικογένεια είχε φθάσει από το Ιράκ στο Εσβάιλερ πριν από μόλις τέσσερις εβδομάδες, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στη Γερμανία.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 19:09