Έκλεισε γέφυρα στο Ντίσελντορφ για χάρη των παικτών του «Pokemon Gο»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016, 02:48
Έκλεισε γέφυρα στο Ντίσελντορφ για χάρη των παικτών του «Pokemon Gο»
Το παιχνίδι «Pokemon Gο» είναι αναμφισβήτητα η μόδα του καλοκαιριού με τους... κυνηγούς Pokemon να ξεχύνονται με το κινητό ανά χείρας σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, μνημεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους προκειμένου να τα πιάσουν όλα.

Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. Αρκετοί είναι οι χώροι που έχουν απαγορεύσει στους παίκτες να κυνηγούν Pokemon ενώ άλλες χώρες δίνουν οδηγίες ασφαλείας και άλλες δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση.

Μετά την Ιαπωνία όπου ένας ναός στο Κιότο καλωσορίζει τους παίκτες δίνοντας ακόμη και φορτιστές, η Γερμανία παραχωρεί μια γέφυρα. Ο Δήμαρχος του Ντίσελντορφ αποφάσισε να κλείσει την γέφυρα Girardet προκειμένου να μπορούν οι παίκτες του «Pokemon Gο» να παίξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η συγκεκριμένη γέφυρα αποτελεί αγαπημένο σημείο για τους κυνηγούς Pokemon λόγω των PokeStops. Προσελκύει ακόμη και παίκτες, οι οποίοι έρχονται από την Ολλανδία.

Όμως όσο μεγάλωνε ο αριθμός των παικτών, τόσο μεγάλωνε η πιθανότητα να συμβεί κάποιο ατύχημα με τα διερχόμενα οχήματα. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί τουαλέτες και περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων και υπάρχουν σχέδια γα την δημιουργία μιας ειδικής λεωφορειακής γραμμής που θα πηγαίνει τους παίκτες του «Pokemon Gο» στα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης.Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016, 02:48