Ο χώρος θυμίζει κάτι από καζίνο. Είναι πολυτελής σε βεληνεκές… τζειμσμποντικών ταινιών!
Είναι το Paradise ένα από τα μεγα- πορνεία της Γερμανίας. Η χώρα φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης (καμία σχέση βέβαια με την εικόνα του ντεκαντάνς που έχουμε για τα μέρη αυτά).
Η ανέγερση του κόστισε περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ και άνοιξε τις πύλες του το 2008. Εκτός των… ιδιωτικών χώρων διαθέτει ρεστοράν, σπα αλλά και σινεμά!

Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είναι παράνομο. Η Γερμανία νομιμοποίησε την πορνεία το 2002. Έδωσε στις γυναίκες (αλλά και τους άνδρες) που απασχολούνται στο χώρο του πληρωμένου έρωτα τη δυνατότητα να έχουν ασφάλιση και ένσημα σύνταξης όπως κάθε άλλος εργαζόμενος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400.000 (νόμιμες) ιερόδουλες στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι πελάτες των… υπεραγορών αυτών του πληρωμένου σεξ λένε ότι νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Και για λόγους υγιεινής (τα πάντα ελέγχονται με μεγάλη προσοχή από τις υγειονομικές αρχές) και επειδή η πορνεία δεν έχει πλέον καμία σχέση με το έγκλημα όπως σε χώρες που είναι παράνομη.
Πάντως πολλοί είναι και αυτοί που επικρίνουν την τόσο φιλελεύθερη πολιτική του Βερολίνου στο θέμα αυτό υποστηρίζοντας πως η Γερμανία θα γίνει το «οίκος ανοχής της Ευρώπης», όπως γράφει το BBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης