Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, ανέφερε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοσή της η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η κόρη της, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της άλλο ένα παιδί. Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τα νεκρά παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γιαγιά των παιδιών που μένει στην περιοχή Μενχενγκλάντμπα, ειδοποίησε τις Aρχές και είπε ότι η 27χρονη κόρη της, έσφαξε πέντε από τα παιδιά της και ενδέχεται να είναι μαζί με ακόμη ένα παιδί της, ενώ μπορεί να βάλει τέλος στην ζωή της.

Στη συνέχεια, η αστυνομία εντόπισε 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του φονικού, στο σταθμό του Ντίσελντορφ, την μητέρα των παιδιών, η οποία είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και έφερε βαριά τραύματα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσον αφορά τον 11χρονο γιο της, βρέθηκε σώος στο σπίτι της γιαγιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Mε πληροφορίες από Bild, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης