Η κίνηση του Silvio Berlusconi, να παραστεί στα γενέθλια του 18χρονου μοντέλου, Noemi Letizia, αποτέλεσε το «κουτί της Πανδώρας» για τον Cavaliere, αφού έκτοτε ξέσπασε καταιγισμός σκανδάλων, που του στοίχισαν σε δημοτικότητα, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Για πρώτη φορά, η γλυκιά Letizia μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Berlusconi και αποκαλύπτει γιατί τον αποκαλεί «Papi» -δηλαδή … μπαμπάκα! Σε συνέντευξή της στο Sky TV, που θα μεταδοθεί απόψε στην ιταλική τηλεόραση, η Noemi είναι κατηγορηματική ότι δεν είναι η αιτία για τα συζυγικά προβλήματα του Berlusconi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, επιμένει ότι ο γάμος του Ιταλού πρωθυπουργού περνούσε ήδη κρίση όταν η φιλία της με αυτόν έγινε γνωστή. «Είναι μεγάλο σκάνδαλο, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Θα ήθελα να τη διορθώσω γιατί υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση. Θα ήταν καλύτερα αν οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν περισσότερο το μυαλό τους», λέει η Letizia.

«Ο καθένας μπορεί να δει ότι δεν είμαι η αιτία για το διαζύγιο. Πώς τα γενέθλια μιας 18χρονης μπορούν να διαλύσουν έναν γάμο; Και αν είναι έτσι, τι σόι γάμος είναι αυτός; Αυτά που λέει η Veronica (σ.σ. σύζυγος Berlusconi) με ενοχλούν». Πάντως, αυτό που δεν μπορεί να διαψεύσει η 18χρονη είναι τα μάτια όσων είδαν φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά στο σπίτι της, όπου ο Silvio τής δώρισε ένα πανάκριβο χρυσό και διαμαντένιο περιδέραιο.

Ωστόσο, η Noemi εξηγεί ότι ο πρωθυπουργός είναι παλιός οικογενειακός φίλος. «Ξέρω τον Silvio από τότε που γεννήθηκα. Με σύστησε ο πατέρας μου, όταν ήμουν πολύ μικρή», λέει η νεαρή. «Μάλιστα, όταν ήμουν παιδί, του είχα δώσει και ψευδώνυμο (Papi), που όλοι πλέον το ξέρουν. Του το έδωσα γιατί είναι γλυκός και έτσι δείχνω την αγάπη μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Noemi βεβαιώνει ότι στις επόμενες εκλογές θα στηρίξει τον Berlusconi με την ψήφο της, όχι μόνο επειδή είναι φίλος του πατέρα της, αλλά και γιατί τον θεωρεί χαρισματικό ηγέτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης