Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει τη στιγμή που μια γενναία ηλικιωμένη γυναίκα πλησιάζει ένα όχημα που μεταφέρει μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου και τους επιρρίπτει ευθύνες για τις δολοφονίες που διαπράττουν. «Η οργάνωση σας είναι καταραμένη. Οι πράξεις σας δεν χωρούν στον δρόμο του Θεού» λέει η γυναίκα στους τζιχαντιστές, αιφνιδιάζοντάς τους.

Στο βίντεο, το οποίο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί στη Συρία, απεικονίζει την γυναίκα να περπατά μέχρι το όχημα των ανταρτών και να τους αποκαλεί «διαβόλους». Εκείνοι της ζητούν με απορία να τους εξηγήσει τι εννοεί, και η γυναίκα συνεχίζει κατηγορώντας τους για τις άδικες δολοφονίες Κούρδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να μην σφάζετε (ανθρώπους) για να μη σας σφάζουν» τους λέει. Ένας τζιχαντιστής της απαντά ότι όποιοι σκοτώνουν παιδιά, είναι στόχος τους, ωστόσο η ηλικιωμένη γυναίκα συνεχίζει την «επίθεσή» της:

«Αφήστε το. Και όλοι αυτοί που δολοφονήσατε; Και οι Κούρδοι που σφάξατε; Απαγορεύονται τα όσα κάνατε. Ορκίζομαι ότι καμία από τις πράξεις σας δεν συνάδουν με τον δρόμο του Θεού».

Η γυναίκα επιλέγει να αγνοεί τις προσπάθειες των ανδρών να δικαιολογήσουν τις βαρβαρότητες του Χαλιφάτου. Τους ζητεί να σταματήσουν να γυρίσουν στον δρόμο του Θεού αντί να «σκοτώνουν ο ένας τον άλλο σαν γαϊδούρια» και απαγγέλει στίχους από το Κοράνι που είναι κατά της αιματοχυσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης