Η πολυσυζητημένη συνάντηση του ζεύγους Ομπάμα και του ζεύγους Τραμπ στον Λευκό Οίκο, στάθηκε αφορμή για συγκρίσεις, με ξένα media να σχολιάζουν την «ιπποτική» συμπεριφορά του Μπαράκ προς την σύζυγό του Μισέλ, σε αντιδιαστολή με το πώς συμπεριφέρθηκε στη Μελάνια Τραμπ ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η Daily Mail σχολιάζει πως κατά την άφιξη του ζεύγους Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο νέος Αμερικανός πρόεδρος κάθε άλλο παρά τζέντλεμαν ήταν, καθώς βγαίνοντας από το πολυτελές όχημα που τους μετέφερε, δεν φρόντισε να περιμένει τη νέα Πρώτη Κυρία, παρά προτίμησε να προχωρήσει μόνος του προς τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίστοιχη συνάντηση που είχαν στο παρελθόν οι Ομπάμα με τον Τζορτζ Μπους και τη σύζυγό του Λάουρα, αντιθέτως, ο Μπαράκ περίμενε τη Μισέλ να φτάσει δίπλα του και μάλιστα της έδωσε προτεραιότητα, προκειμένου να συναντήσει εκείνη πρώτη το τέως ζευγάρι του Λευκού Οίκου.

«Αυτό δείχνει σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στη σύζυγό του» σχολιάζει η Daily Mail. «Αντιθέτως η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άκρως κυνική, καθώς προχώρησε μόνος του, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού την Μελάνια και το κουτί της από το κατάστημα Tiffany. Η έλλειψη τρόπων εκ μέρους του Τραμπ, φαίνεται ότι ενόχλησε αρκετά τη Μισέλ Ομπάμα» αναφέρει η Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης