Οι γιατροί της καρδιολογικής μονάδας σε νοσοκομείο της Γερμανίας διασκεύασαν ένα τραγούδι, μεταφέροντας στον κόσμο το δικό τους μήνυμα για την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, γιατροί του νοσοκομείου «München Klinik Bogenhausen» διασκεύασαν το τραγούδι του Michael Kiwanuka «Love & Hate», για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή τους της σε όλους τους ανθρώπους που νοσούν ή που βρίσκονται δίπλα σε ασθενείς σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί λένε, τραγουδώντας: «Κρατηθείτε, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Δε θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, θα μείνουμε εδώ για εσάς, θα μείνετε σπίτι για εμάς. Στους φίλους μας σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον πλανήτη: αυτό το μήνυμα πάει σε εσάς απευθείας από το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό της München Klinik. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό! Αυτός ο ιός δε μπορεί να μας καταβάλλει. Δε μπορεί να μας κάνει να καταρρεύσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε εδώ, οπότε ας δουλέψουμε μαζί υπομονετικά και μείνετε για εμάς στο σπίτι!»

Ακούστε το τραγούδι: 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης