Γυναίκες σε καραντίνα από το Μιλάνο και τη Μαδρίτη στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 20:35
Γυναίκες σε καραντίνα από το Μιλάνο και τη Μαδρίτη στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Η πανδημία του κορωνοϊού που επηρεάζει όλο τον κόσμο προκαλώντας χιλιάδες θανάτους, αλλά και πρωτοφανή μέτρα καραντίνας σε πολλές χώρες, πλήττει ιδιαίτερα τη γειτονική μας Ιταλία αλλά και την Ισπανία, οι οποίες μετρούν καθημερινά χιλιάδες νέα κρούσματα αλλά δυστυχώς και εκατοντάδες νεκρούς.

Συνολικά στην Ιταλία έχουν καταγραφεί 97.689 κρούσματα και στην Ισπανία 80.110, ενώ οι κυβερνήσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες έχουν λάβει αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, όπως άλλωστε ισχύει εδώ και μια εβδομάδα και στη χώρα μας.

Η Eleonora Galli, από το Μιλάνο, σε καραντίνα φυσικά η ίδια και η οικογένεια της, απευθύνει το δικό της μήνυμα προς τους Έλληνες, μέσω του zougla.gr, ενώ τονίζει και μας υπενθυμίζει πως «όσο σκληρό και να είναι, η θλίψη μας, το σθένος μας και η αυτό-απομόνωσή μας είναι τα μόνα όπλα που έχουμε για να νικήσουμε τον ιό»...

Δείτε στο βίντεο που μας έστειλε πώς περιγράφει την κατάσταση, αλλά και εικόνες από τους άδειους δρόμους στα ιταλο-ελβετικά σύνορα:

 

 

Η Ana Irusta, από την καραντίνα της Μαδρίτης, στο μήνυμα της τονίζει πως «η κατάσταση εδώ είναι πραγματικά σοβαρή, και άνθρωποι σαν κι εμένα, το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να μείνουν σπίτι»...

 

Δείτε όσα αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο της μήνυμα:

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 20:35