Γκράφιτι με το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι, την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, να φορά ένα μίνι φόρεμα με την αμερικανική σημαία, την τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και να την προστατεύουν δύο φρουροί από την φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ, έκαναν την εμφάνισή τους σε τοίχους στις περιοχές Highbury και Islington του Λονδίνου.

Υπεύθυνος για τα συγκεκριμένα γκράφιτι είναι ένας καλλιτέχνης με αμερικανική καταγωγή που ζει στη Βρετανία και υπογράφει τα έργα του με το ψευδώνυμο «Πήγασος», ενώ το πραγματικό του όνομα παραμένει άγνωστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πήγασος μίλησε για τα γκράφιτι με την Μέγκαν Μαρκλ στην εφημερίδα Daily Mail και ανέφερε: «Απ’ όταν έγινε γνωστό ότι πρίγκιπας Χάρι βγαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ, είχα την ιδέα (να ζωγραφίσω κάτι), αλλά όταν διάβασα ότι θα πλήρωνε για την ασφάλειά της, μου ήρθε αυτή η ιδέα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι είναι μια Αμερικανίδα που θέλει να γίνει πριγκίπισσα, αλλά είναι ο δικός μου ενθουσιασμός, αν παντρευτεί τελικά τον πρίγκιπα Χάρι, που με έκανε να πάρω την τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και να την βάλω το κεφάλι της».

Ο ίδιος καλλιτέχνης το 2014 είχε ζωγραφίσει σε τοίχο στο βόρειο Λονδίνο την Κέιτ Μίντλετον έγκυο με ένα στέμμα επάνω στην κοιλιά της. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην Daily Mail, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί θετικά στα γκράφιτι με την Μέγκαν Μαρκλ και πολλοί σπεύδουν να τα φωτογραφίσουν.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη ηθοποιός είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Λονδίνο και φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον, στο οποίο μένει ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά και ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένειά του, όταν βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης