Διαδικτυακή κόντρα στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή του kick-boxing και νυν influencer Άντριου Τέιτ και της νεαρής ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Αυτή τη φορά, ο πρώην πρωταθλητής του kick-boxing αποφάσισε να τα βάλει με τη γνωστή ακτιβίστρια, καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter καυχήθηκε για τα 33 αυτοκίνητά του και τις τεράστιες εκπομπές ρύπων που εκπέμπουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ανέφερε: «Δώσε μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να μπορέσω να σου στείλω μια πλήρη λίστα με τη συλλογή αυτοκινήτων μου και τις αντίστοιχες τεράστιες εκπομπές ρύπων που εκπέμπουν».

 

Η Τούνμπεργκ δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτησή του και προχώρησε με τη σειρά της σε μία απάντηση που γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com (σε ελεύθερη μετάφραση μικρ…τσούτσ@νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου.com)» του απάντησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ.

 

Σε λιγότερο από μια μέρα, πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν like στην ανάρτηση της ακτιβίστριας.

Σημειώνεται πως ο Τέιτ έχει προβεί σε πολύ συντηρητικές, προκλητικές αλλά και σεξιστικές αναρτήσεις κατά το παρελθόν, όπως ότι «οι γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν» και ότι οι γυναίκες θα πρέπει να «βγάλουν τον σκασμό, να κάνουν παιδιά, να κάθονται στο σπίτι, να είναι ήσυχες και να φτιάχνουν καφέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης