O τυφώνας «Ερμιόνη» κατευθυνόταν αργά το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα) προς τμήματα του «Rhode Island», περιοχές νότια της Μασαχουσέτης και μετέπειτα τις ανατολικές ακτές της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, παρά το γεγονός ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τρίτης πως «η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής θα παραμείνει στα ανατολικά της Ν. Υόρκης», η ανησυχία είναι έκδηλη και οι Αρχές προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μετεωρολόγος του CBS Lonnie Quinn ενημέρωσε χθες, στις 23.00 (τοπική ώρα), πως η καταιγίδα συνοδευόταν από ανέμους 65 μιλίων/ώρα και μετακινούνταν προς τα δυτικά-βορειοδυτικά.


Στον χάρτη εμφανίζονται οι περιοχές Μοντόκ, Λονγκ Άιλαντ, Νέα Υόρκη

Την ώρα εκείνη η «Ερμιόνη» βρισκόταν σε περιοχή 120 μιλίων νοτιοανατολικά της περιοχής Montauk του Long Island.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του CBS, η Τρίτη αναμένεται να είναι η «χειρότερη ημέρα», καθώς η «Ερμιόνη» αναμένεται να πλησιάσει περισσότερο σε στεριά.

Σύμφωνα με το Reuters, η «Ερμιόνη» «έμενε στάσιμη» νωρίς την Τρίτη ανοικτά των ανατολικών ακτών και αναμένεται να προκαλέσει ισχυρούς ανέμους και βροχή τις επόμενες δύο ημέρες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι μετεωρολόγοι, όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, προειδοποίησαν τους πολίτες να μη μεταβούν για κολύμπι στην «επικίνδυνη ζώνη». Όλες οι δημόσιες παραλίες στη Νέα Υόρκη ενδεχομένως να κλείσουν τις προσεχείς ώρες, ανέφερε επίσης το ξένο δίκτυο.

Δείτε ζωντανά εικόνα:


(Δείτε εικόνα από την παραλία Hampton, λίγες ώρες πριν χτυπήσει ο τυφώνας…)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης