Όταν η 27χρονη Jocelyn άρχισε να μοιράζεται τις φωτογραφίες της μικρής της κόρης στο Instagram, όπως κάνουν πλέον οι περισσότεροι νέοι γονείς, το μόνο που ήθελε ήταν να μοιραστεί την περηφάνια της για τη χαριτωμένη Breanna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων, όμως, την εξέπληξε. Όλοι λάτρεψαν αμέσως το 5χρονο κορίτσι, και παρακάλεσαν τη μητέρα της να φτιάξει μία σελίδα όπου θα ανεβάζει αποκλειστικά δικές της φωτογραφίες και βίντεο.

Έτσι κι έκανε, και στον έναν χρόνο από τη δημιουργία της σελίδας, οι ακόλουθοι της μικρής Breanna έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, αριθμός που παραπέμπει μόνο σε αντίστοιχες σελίδες χολιγουντιανών ηθοποιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλούσιοι κάτοικοι των Αραβικών Εμιράτων λάτρεψαν τη μικρή Breanna και άρχισαν να της στέλνουν πανάκριβα δώρα, τα οποία η οικογένεια δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε αγοράσει μόνη της. Όταν οι γονείς της επισκέφτηκαν το Ντουμπάι, σε ταξίδι πληρωμένο από Άραβες θαυμαστές, ο ενθουσιασμός τους ήταν τόσο μεγάλος που πήραν την απόφαση να αφήσουν το σπίτι τους στην Κορέα και να μετακομίσουν μόνιμα εκεί. Σύντομα ασπάστηκαν και το Ισλάμ.

Η μητέρα της μικρής σταρ δηλώνει ενθουσιασμένη, μιας και εκεί ζουν σαν διάσημοι. Όλοι τούς αναγνωρίζουν, θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες με την Breanna και δεν σταματούν να της κάνουν δώρα.

Αν και έχουν δεχτεί πολλές άσχημες κριτικές για την εκμετάλλευση της κόρης τους, οι γονείς δεν κρύβουν την χαρά τους. Η ζωή τους άλλαξε τόσο γρήγορα προς το καλύτερο, με τρόπο που δεν θα είχαν φανταστεί ποτέ.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης