Η Airbus παρουσίασε την Τετάρτη ένα νέο σχέδιο VIP καμπίνας που, όπως σημειώνει η εταιρία, προσφέρει ένα ταχύτερο και οικονομικό τρόπο για τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα, άνεση και δεξιότητα μιας ατράκτου για τους ιδιώτες και πελάτες κυβερνήσεις. Η νέα αυτή καμπίνα έχει σχεδιαστεί αρχικά για τα Airbus A330-200, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει τη μελλοντική αξιοποίησή της και σε άλλου τύπου αεροσκάφη.

«Αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι πελάτες από μία άτρακτο είναι να μεταφέρει μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε απευθείας πτήσεις», επισημαίνει ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer, Customers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Airbus ACJ330 Summit, χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση, προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα, άνεση και δεξιότητα και όλα αυτά ταχύτερα και πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστριών εταιριών».

Ειδικότερα, το ACJ330 Summit διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο στο μπροστινό μέρος, ένα γραφείο, ένα συνεδριακό χώρο, μία τραπεζαρία και ένα χώρο εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει καθίσματα πρώτης θέσης, στα χρώματα της εταιρίας, αλλά και οικονομικής στο πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εν λόγω καθίσματα τοποθετούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής των αεροσκαφών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη ταχύτερη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το σχέδιο αυτό παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Το Airbus A330 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αεροσκάφη παγκοσμίως και τη τρέχουσα περίοδο ο ρυθμός παραγωγής τους είναι δέκα ανά μήνα.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι με θέα στο κενό: Αεροπλάνο του μέλλοντος χωρίς… παράθυρα!
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 19:57

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης