Μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πλανητάρχης Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ μετέβησαν στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, για να απολαύσουν λίγες μέρες χαλάρωσης.

Το ζευγάρι πέρασε 10 ημέρες στο ιδιωτικό νησί που ανήκει στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο και ιδρυτή της Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον επίγειο τροπικό παράδεισο ο πρώην πρόεδρος απόλαυσε κάτι που του έλειψε τα τελευταία οκτώ χρόνια, τα θαλάσσια σπορ.

Σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας Virgin, ο Μπράνσον έγραψε ότι κάλεσε το ζευγάρι στο νησί για ένα «διάλειμμα» έπειτα από δύο προεδρικές θητείες.

Δείτε εικόνες από τις διακοπές του πρώην Αμερικανού προέδρου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μία από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε ο Μπαράκ, όταν ο ίδιος και η Μισέλ έφτασαν στο νησί Moskito, ήταν πως λίγο πριν γίνει πρόεδρος είχε απολαύσει το surfing σε ένα “επικίνδυνο’ διάλειμμά του στη Χαβάη» έγραψε ο Μπράνσον.

«Ο νέος επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας του στράφηκε προς αυτόν και του είπε: “Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που σερφάρετε για τα επόμενα οκτώ χρόνια”».

Έτσι, ο 55χρονος Μπαράκ Ομπάμα στην ολιγοήμερη απόδρασή του απήλαυσε το νερό, με τον Μπράνσον να τονίζει ότι ο πρώην πρόεδρος ήθελε να μάθει kitesurf.

Άλκης Αποστολόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης