Η Disneyland γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, 15:56
Η Disneyland γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας
Τα 25 χρόνια λειτουργίας της συμπληρώνει εφέτος η Disneyland στο Παρίσι, το θεματικό πάρκο στο οποίο ζωντανεύουν καθημερινά χαρακτήρες και τοπία από τον φανταστικό κόσμο του Disney, του ξακουστού δημιουργού κινουμένων σχεδίων.

Ο φανταστικός κόσμος της Disneyland εγκαινιάστηκε στις 12 Απριλίου 1992.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια ξεκίνησαν από την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Η ατραξιόν η οποία είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων ξανανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες, προσφέροντας περισσότερες από 70 διαφορετικές στολές ταξιδιού.

Με το νέο νυκτερινό «Disney Illuminations» που θα φωταγωγεί τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης και με παραστάσεις από ιστορίες του κόσμου της Disney, όπως ο Πόλεμος των Άστρων, η Βασίλισσα του Χιονιού, οι Πειρατές της Καραϊβικής, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τουλάχιστον ένα λόγο να θαυμάσουν τα αξιοθέατα και τις εκπλήξεις του θεματικού Πάρκου. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους αστέρες που παρελαύνουν.

Με την επαναλειτουργία της ατραξιόν «Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη Χώρα της Περιπέτειας», οι υπεύθυνοι του πάρκου υπόσχονται νέες εμπειρίες για το καλοκαίρι που έρχεται. Τέλος, μικροί και μεγάλοι θα θαυμάσουν το βαλς των πριγκιπισσών και τον Μίκυ, που εύχονται «Χρόνια Πολλά».

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, 16:00