Ο σπουδαίος Μεξικανός σκηνοθέτης επιστρέφει και στόχος του, όπως τονίζει για ακόμα μια φορά είναι να καθηλώσει τους θεατές. Μετά τα «Παιδιά των Ανθρώπων» και το «Gravity», o Κουαρόν αποφάσισε να επιστρέψει στην επαρχία της πατρίδας του με ένα δικό του σενάριο και θέμα μία μικροαστική οικογένεια στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μεξικό, ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε, πως η παραγωγή της νέας του ταινίας ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μη θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία του ονομάζεται «Roma» αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πλοκή της.

«Το να επιστρέψω στη χώρα μου με το συγκεκριμένο έργο ήταν κάτι πολύ προσωπικό, γιατί γυρίσαμε μια ταινία που τοποθετείται στη δεκαετία του ’70, με πολλά στοιχεία και εμπειρίες της παιδικής μου ηλικίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κουαρόν.

Αναφερόμενος στο «Gravity» δήλωσε «για μένα αυτό το μικρό παιχνίδι, και πήρα την απόφαση να το χρησιμοποιήσω για να επιστρέψω πίσω στο Μεξικό και να κάνω την ταινία που ονειρευόμουν από πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία του Κουαρόν θα προβληθεί στις αίθουσες το 2018.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης