Η υπερήλικη που γιόρτασε έναν αιώνα ζωής με ανδρικό στριπτίζ

Η υπερήλικη που γιόρτασε έναν αιώνα ζωής με ανδρικό στριπτίζ
Η Doris Deahardie κλείνει αισίως έναν αιώνα ζωής. Μιας και είναι χήρα εδώ και αρκετά χρόνια, θέλησε να κάνει στον εαυτό της ένα τελευταίο δώρο και να απολαύσει τα 100ά γενέθλιά της.

Αποφάσισε να έχει κοντά της καλές φίλες, τα παιδιά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονα. Αρχική της επιθυμία ήταν να πετάξει με ελικόπτερο όπως είχε κάνει στα 90 της, με τη διαφορά ότι τώρα επιθυμούσε να δει τον πιλότο γυμνό.

Καμία εταιρεία δεν το δέχτηκε κι έτσι σκέφτηκε πως από το να πετάξει και πάλι με ελικόπτερο και με... ντυμένο πιλότο, κάτι που δεν την ευχαριστούσε, άρχισε την έρευνα. Διάλεξε μόνη της έναν νεαρό στρίπερ και ζήτησε να τα δει όλα! Η νύφη της, ρώτησε το γιατρό της αν είναι σε κατάσταση να αντέξει την εμπειρία και πληροφορήθηκε πως η καρδιά της είναι τόσο υγιής όσο μιας νέας κοπέλας.

H κ. Deahardie έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο στο Sun Inn της Βρετανίας και υπό τους ήχους του κομματιού 'Sexy And You Know It' απόλαυσε τ αισθησιακό και παιχνιδιάρικο strip-tease, όπως έγραψε η dailymail.Επιμέλεια: Ανδρέας Ντίνης 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 00:55