Νέα στοιχεία για τους Μάγια επικαλέστηκε ο υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Καμπέτσε, του Μεξικού, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, για να υποστηρίξει ότι ο λαός αυτός της κεντρικής Αμερικής είχε στενές επαφές με εξωγήινους.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη βέβαια έγινε με την ευκαιρία του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond», τα γυρίσματα του οποίου αρχίζουν τον Νοέμβριο με στόχο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος του 2012. Έτος που για πολλούς σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, αφού το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012.

 «Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε», τονίζει ο Τζούλια-Λεβί και διευκρινίζει ότι περιμένει από τον κόσμο να πάρει το ντοκιμαντέρ στα σοβαρά γιατί, όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα που σχεδιάζει να μεταδώσει είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των ανθρώπων.

Το Μεξικό έδωσε άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως τα κλειστά σε όλους «δωμάτια» της πυραμίδας στο Καλακμούλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters και η Γουατέμαλα δήλωσε έτοιμη να να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό, “για το καλό της ανθρωπότητας” όπως είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης