Η Μαντόνα συμμετείχε στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 00:26
Η Μαντόνα συμμετείχε στην πορεία των γυναικών κατά του Τραμπ
Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με αυτάκια γάτας, η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά το Σάβββατο στην πορεία των γυναικών στην Ουάσιγκτον κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην "επανάσταση της αγάπης".

«Είστε έτοιμοι να συνταράξετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης" είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από σκηνής προτού ερμηνεύσει δύο της τραγούδια ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την έλευση του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

«Καλώς ήρθατε στην άρνησή μας ως γυναίκες να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μονάχα οι γυναίκες, αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι» πρόσθεσε.

«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος" επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της "Express yourself" και "Human nature», αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, 00:27