Η Μελάνια Τραμπ απαντά σε όσους τη σατιρίζουν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 10:00
Η Μελάνια Τραμπ απαντά σε όσους τη σατιρίζουν
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει κάνει «πέραν του δέοντος» υπομονή σχετικά με τις επιθέσεις που έχει δεχτεί τόσο η ίδια όσο και ο 10χρονος γιος της Μπάρον, και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, αναφέρουν πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος.

Κι αφού δεν μπορεί να το κάνει η ίδια, έχουν αναλάβει άλλοι τον ρόλο να απαντούν στις επιθέσεις που δέχονται μέσω των social media.

Έτσι, προς το παρόν, «επιστρατεύτηκε» ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, να απαντάει για λογαριασμό της Μελάνια και η αρχή έγινε βάζοντας στη... θέση της την κωμική ηθοποιό Τσέλσι Χάντλερ, η οποία «τόλμησε» σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο «Variety» να πει ότι η Μελάνια «μόλις και μετά βίας μιλάει αγγλικά» και μάλιστα έδωσε και συνέχεια γράφοντας στο Twitter: «Φώναξέ με, αν χρειάζεσαι βοήθεια @MELANIATRUMP».

«Ντροπή σου, Τσέλσι Χάντλερ, που επιτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο στην Πρώτη Κυρία μας, με έναν τέτοιο κατάπτυστο τρόπο» δήλωσε στο Page Six ο κ. Κοέν.

Και πρόσθεσε: «Μην ξεγελιέστε από την προφορά της. Η Μελάνια είναι ευφυής και μιλάει με ευκρίνεια. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η Πρώτη μας Κυρία μιλάει πολλές γλώσσες, πέντε νομίζω. Αλήθεια, πόσες γλώσσες μιλάς, Τσέλσι;».

Κι επειδή μόνο ένας δικηγόρος δεν φτάνει για να υπερασπιστεί την Πρώτη Κυρία από τις επιθέσεις που δέχεται, ήδη στον Λευκό Οίκο βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η σύσταση του επιτελείου που θα απαντάει στις κακεντρέχειες που γράφονται ή ακούγονται για τη Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα, σύμφωνα με το Page Six, της ομάδας θα ηγείται η Στάφανι Γουίστον Γούλκοφ, φίλη της Μελάνια, πρώην συντάκτρια της «Vogue» και διοργανώτρια του Met Galla, η οποία μαζί με τον Τομ Μπάρακ διοργάνωσε την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Πάντως, από τον Λευκό Οίκο ήδη έχει ζητηθεί από τα μέσα ενημέρωσης να μην επιτίθενται στον 10χρονο Μπάρον μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, η οποία δεν ανέφερε το όνομα του παιδιού και έλεγε: «Υπάρχει μία μακρά παράδοση που παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά των προέδρων να μεγαλώσουν έξω από το πολιτικό προσκήνιο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 11:16