Η μητέρα της Ρίβα Στένκαμπ, Τζουν, παρέστη χθες και σήμερα στο δικαστήριο κατά τη διεξαγωγή της δίκης του Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο πριν από έναν χρόνο της 29χρονης καλλονής ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 67χρονη Τζουν Στένκαμπ δήλωσε στο «ITV News» ότι προσέρχεται στο δικαστήριο εκπροσωπώντας την κόρη της και προσδοκώντας να λάβει ένα βλέμμα από τον φονιά του παιδιού της. «Ήθελα να τον δω και να με δει, αλλά δεν κοίταξε ούτε εμένα ούτε πουθενά αλλού, προχώρησε ευθεία και κοίταξε μπροστά» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όλο νόημα ήταν να με δει, (να δει) ότι είμαι εκεί. Είμαι η μητέρα της και ξέρετε ότι αυτό που της συνέβη ήταν απαίσιο. Και ήθελα να με δει εκεί, (και να καταλάβει) ότι είμαι εκεί εκπροσωπώντας τη Ρίβα» τόνισε η μητέρα της πρώην συντρόφου του παραολυμπιονίκη.

Η Τζουν Στένκαμπ δήλωσε επίσης, ότι θα μπορούσε να συγχωρήσει τον Πιστόριους για ό,τι έκανε. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που μισεί τους άλλους. Κάποιος πρέπει να συγχωρήσει, αλλιώς θα κάτσω με όλον αυτό τον θυμό και δεν θέλω (ο θυμός) να με κάψει. Κάποιος πρέπει να συγχωρήσει, (αλλά) ποτέ δεν θα ξεχάσουμε».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης