Την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του Mitt Romney εξέφρασε την Πέμπτη η «Εθνική Ένωση Όπλων» (National Rifle Association, NRA), το πιο ισχυρό λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής στις Η.Π.Α..

«Είμαι υπερήφανος που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου και όταν θα είμαι πρόεδρος θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστώ και να προστατεύσω το δικαίωμα των Αμερικανών που σέβονται τον νόμο να έχουν και να φέρουν όπλα», σημείωσε ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσετης, την επομένη της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Barack Obama λιγότερο από πέντε εβδομάδες πριν από την ψηφοφορία της 6ης Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chris Cox της NRA τόνισε από την πλευρά του πως «είναι σημαντικό να υπάρχει στο Λευκό Οίκο ένας φίλος της Δεύτερης Τροπολογίας και της κυνηγετικής παράδοσής μας». Η συγκεκριμένη τροπολογία εγγυάται το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

«Σήμερα ζούμε σε μια Αμερική που κυβερνάται από ένα πρόεδρο που περιγελά τις αξίες μας, που υποτιμά την πίστη μας. Στο όνομα των τεσσάρων εκατ. ανδρών και γυναικών μελών της NRA και των δεκάδων εκατ. φίλων της NRA, είναι τιμή μου να ανακοινώσω την υποστήριξη της NRA προς τον Mitt Romney και τον Paul Ryan», πρόσθεσε σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Φίσερβιλ της Βιρτζίνια.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης