Το Lufthansa Group, ο μεγαλύτερος πελάτης της Airbus ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρίες, πραγματοποιεί ένα μεγάλο βήμα στην ιστορία της αεροπορίας με την παραλαβή του πρώτου A320neo, του πρώτου σε πωλήσεις και πιο αποτελεσματικού από άποψη κατανάλωσης καυσίμου αεροσκάφους μονού διαδρόμου στο κόσμο.

Εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία κινητήρων Pratt & Whitney PurePower® Geared Turbofan™, το A320neo θέτει νέα επίπεδα στην αποτελεσματικότητα αεροσκαφών, τη μείωση εκπομπών καυσαερίων και θορύβου, όπως επίσης και στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου που ανέρχεται στο 15% σε σχέση με τη παρούσα γενιά αεροσκαφών, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας και 20% από το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που σήμερα είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία που παραλαμβάνουμε το Airbus A320neo. Έχοντας ενσωματώσει την προηγμένη τεχνολογία της Airbus και της Pratt & Whitney, το A320neo είναι μακράν το πιο αποτελεσματικό και πιο αθόρυβο αεροσκάφος μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και, συνεπώς, μικρότερες εκπομπές CO2, το A320neo έχει μια ξεκάθαρα βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση. Επιπρόσθετα η νέα τεχνολογία κινητήρων καθιστά το αεροσκάφος σημαντικά πιο αθόρυβο. Σαν αποτέλεσμα έχουμε προχωρήσει στην παραγγελία 116 αεροσκαφών του τύπου για τις αεροπορικές εταιρίες του ομίλου Lufthansa”, δήλωσε ο Carsten Spohr, Chairman του Executive Board και CEO της Deutsche Lufthansa AG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης