Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν

Η πολυτελής ζωή της κυρίας Ερντογάν
Στη χλιδάτη ζωή του Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην «εθισμένη» στα ψώνια, όπως τονίζεται, σύζυγό του Εμινέ αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Στη χλιδάτη ζωή του Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην «εθισμένη» στα ψώνια, όπως τονίζεται, σύζυγό του Εμινέ αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»Η περιουσία του πιο ισχυρού άνδρα της Τουρκίας φαίνεται πως ανέρχεται σε 139 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε περισσότερα από 166 εκατ. ευρώ, ενώ στην οικογένεια Ερντογάν ανήκουν τρία παλάτια.

Από τη μεριά της, η Εμινέ Ερντογάν υποστηρίζει πως διάγει μια ταπεινή και μετριοπαθή ζωή, περνώντας τις μέρες της στην κουζίνα του παλατιού. Ωστόσο, τα τουρκικά Μέσα τοποθετούν συχνά στο στόχαστρό τους την 60χρονη πρώτη κυρία της Τουρκίας, η οποία φαίνεται πως λατρεύει να ξοδεύει τεράστια ποσά για την αγορά τόσο ρούχων όσο και αντικών.

Την ίδια ώρα που το ένα τέταρτο του τουρκικού πληθυσμού ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, η σύζυγος του Ερντογάν πίνει κάθε μέρα σε χρυσές κούπες ειδικό λευκό τσάι αξίας περίπου 1.800 ευρώ το κιλό.

Επιπλέον, σε ένα ταξίδι τους στις Βρυξέλλες τον περασμένο Οκτώβριο, οι άνδρες ασφαλείας του Τούρκου προέδρου έκλεισαν ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο, ώστε η σύζυγός του να κάνει ανενόχλητη τα ψώνια της.


Το απόλυτο επιστέγασμα του πλούτου της οικογένειας Ερντογάν είναι ωστόσο το «Ak Saray», δηλαδή το λευκό παλάτι, το οποίο βρίσκεται στα περίχωρα της Άγκυρας και καλύπτει 300.000 τετραγωνικά μέτρα, με 1.000 δωμάτια, γραφεία, αίθουσες εκδηλώσεων, λίμνες και κήπους.

Το κόστος της κατασκευής του παλατιού ξεπέρασε τα 250 εκατομμύρια ευρώ...

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 14:53