Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σανκλέρ, σπάει τη σιωπή της και γράφει ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις.

Όπως τόνισε, κατανοούσε, πως η κατάσταση είναι επικίνδυνη, αλλά ο τότε σύζυγός της προσπαθούσε συνεχώς να την καθησυχάζει λέγοντας, πως δεν υπάρχει άλλη στη ζωή του.

Η Αν Σανκλέρ θυμίζουμε, πως ήταν σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν την περίοδο την οποία ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, συνελήφθη και στη συνέχεια εδιώχθη από το Ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αν Σανκλέρ, η οποία είναι και διάσημη δημοσιογράφος στη Γαλλία, στο βιβλίο της με τίτλο «Chronique d’une France blessée» (Χρονικό μιας πληγωμένης Γαλλίας), το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της, έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair Μαρτίου και παραδέχτηκε τα λάθη της, αλλά παράλληλα έδειξε, ότι ακόμα και σήμερα, δεν έχει ακόμη χωνέψει εκείνη την ταραγμένη περίοδο της ζωής της.

«Αυτή η περίοδος ίσως με ακολουθεί ως τον θάνατό μου» υπογράμμισε και δήλωσε, ότι δεν αμφέβαλε ποτέ για τις απιστίες του πρώην συζύγου της, Ντομινίκ Στρος Καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνειδητοποιημένη για τα λάθη της εξήγησε: «Δεν ήξερα τίποτα, του είχα εμπιστοσύνη, δεν ρωτούσα τίποτα. Υπάρχει η άρνηση της γυναίκας που δεν θέλει να ξέρει. Αλλά όταν είχα αμφιβολίες, και είχα αρκετές αμφιβολίες, ο Ντομινίκ με καθησύχαζε πάντα. Μόνο εσύ υπάρχεις για μένα, μου έλεγε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης