Το πρώτο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για την προεκλογική εκστρατεία στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, βγήκε. Οι Δημοκρατικοί επέλεξαν την ηθοποιό Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να μιλά σε απλή γλώσσα υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα αναφέροντας τις επιτυχίες τους κατά την πρώτη του θητεία.

Η ηθοποιός ξεκινά με τη φράση «That guy», που σημαίνει «Αυτός ο τύπος» και χρησιμοποιείται κυρίως από τους νέους και τους απλούς πολίτες στην καθημερινότητά τους. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο τριών λεπτών βίντεο αναφέρει πως ο Μπ. Ομπάμα έχει ζητήσει να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων σε όλες τις πολιτείες, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε τέσσερα εκατ. νέες θέσεις εργασίας και έδωσε τέλος στον πόλεμο στο Ιράκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε από το επιτελείο του προέδρου, το σποτ να κάνει πρεμιέρα προβολής κατά τη διάρκεια των χθεσινών MTV Awards τα οποία εκτός από νεανικό κοινό έχουν και μεγάλο έρεισμα στη gay κοινότητα.

Σημειώνεται πως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όπως και η εκδότρια της Vogue Άννα Γουίντουρ η οποία επίσης εμφανίζεται σε αντίστοιχο σποτ, θα συμπαρουσιάσουν μια εκδήλωση στις 14 Ιουνίου, η οποία θα γίνει στο σπίτι της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα. Μάλιστα, για να δημιουργηθεί έξτρα κίνητρο για την εκδήλωση έχει ανακοινωθεί ότι όποιος προσφέρει έστω και το μικρότερο υποχρεωτικό ποσό που αντιστοιχεί σε 3 δολάρια, θα λάβει μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλοένα εισιτήριο με το οποίο θα μπορεί να παραβρεθεί σε ένα ιδιωτικό event με το προεδρικό ζεύγος.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης