Η Αμερικανίδα σταρ της pop, Whitney Houston, ενδέχεται να πέθανε μετά την κατανάλωση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστές του Λος Άντζελες στην τελική έκθεσή τους, διευκρινίζοντας ότι εντοπίστηκε κοκαΐνη στο υπνοδωμάτιό της.

Το άψυχο σώμα της Houston βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, με το πρόσωπο μέσα σε καυτό νερό στην μπανιέρα του λουτρού, στη σουίτα της στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Hilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η θανούσα μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ» υπογραμμίζει η έκθεση των 42 σελίδων, προσθέτοντας ότι καμία ένδειξη εγκληματικής πράξης δεν βρέθηκε στο σημείο.

Μια μικρή κουταλιά που περιείχε λευκή κρυσταλιζέ ουσία, ένα τυλιγμένο λευκό χαρτί και ένας καθρέφτης βρέθηκαν στο λουτρό, αναφέρεται στην ιατροδικαστική μελέτη. Διάφορα άλλα αντικείμενα εντοπίστηκαν πάνω σε ένα τραπεζάκι του δωματίου, με πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν καμιά δεκαριά διαφορετικά φάρμακα, προσθέτει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η τραγουδίστρια πέθανε από πνιγμό, σε συνδυασμό με ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο και χρήση κοκαΐνης.
Εκτός από την κοκαΐνη που βρέθηκε στο δωμάτιό της, στην έκθεση αναφέρεται πως η τραγουδίστρια είχε αίμα στη μύτη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη μεταφορά της Houston από την μπανιέρα: «Οι ερευνητές βρήκαν τη θανούσα να κείτεται γυμνή μπρούμυτα στο σαλόνι της σουίτας. Είχε έναν απινιδωτή τοποθετημένο στην άνω πλευρά του δεξιού στήθους της και ακόμη έναν αριστερά. Η προσωπική της βοηθός τη βρήκε με το πρόσωπό της κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού, ενώ υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της».

Οι ιατροδικαστές, σύμφωνα πάντα με την έκθεση, δεν εξέτασαν τη λευκή σκόνη, λέγοντας ότι ανήκει στην αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Παρότι ο θάνατός της αποδίδεται στη χρήση κοκαΐνης, διάφορα φάρμακα βρέθηκαν στην αιματολογική εξέταση, όπως το αντικαταθλιπτικό Xanax, το αντισταμινικό και βρογχοδιασταλτικό Benadryl, καθώς και μαριχουάνα, τα οποία ωστόσο δεν συνέβαλαν στον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Τελευταίο αντίο στη Whitney Houston
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, 18:44

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια θανάτου της Houston
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012, 23:36

Πέθανε η Whitney Houston
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, 03:20

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης