Η πιο διάσημη πορνοστάρ της Ιταλίας, Ιλόνα Στάλερ, γνωστή ως Τσιτσιολίνα, δημιούργησε πολιτικό κόμμα με την υπόσχεση να διεξάγει πόλεμο στο κυβερνητικό Κίνημα των Πέντε Αστέρων μετά τη μείωση της σύνταξής της.

Όπως γράφουν οι Times, το νέο κόμμα έχει το πρωτότυπο όνομα DNA, δηλαδή Democrazia, Natura e Amore (Δημοκρατία, Φύση και Ερωτας) και φυσικά θα δώσει αγώνα υπέρ των σεξουαλικών ελευθεριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 68χρονη σήμερα Στάλερ, που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80, είχε κατέβει στις εκλογές το 1987 ποζάροντας ημίγυμνη για την προεκλογική εκστρατεία της και κατάφερε να εκλεγεί με το Ριζοσπαστικό Κόμμα.

Το πρόγραμμα και τα αιτήματά της ήταν συνδύαζαν την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα με το σεξ. Ζητούσε, μεταξύ άλλων, να επιτρέπονται οι ερωτικές επαφές των φυλακισμένων με τους επισκέπτες, ενώ προσφέρθηκε να περάσει μια βραδιά με τον Σαντάμ Χουσεΐν για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή.

Λόγω του περάσματός της από τη Βουλή, η Στάλερ δικαιούταν σύνταξη τέως βουλευτή που ανερχόταν σε 3.100 ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, πέρυσι το Κίνημα των Πέντε Αστέρων περιέκοψε τη σύνταξη κατά 1.000 ευρώ, υλοποιώντας την απόφασή του να περιορίσει τα προνόμια των πολιτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αντισυνταγματική η περικοπή και με προσβάλλει, ξεσπάθωσε η Στάλερ, που εμφανίζεται συχνά σε ριάλιτι και τοκ σόου, προσθέτοντας ότι επανέρχεται στην πολιτική για να καταδείξει και την υποκρισία των (εν ενεργεία) πολιτικών που κρατούν τους δικούς τους μισθούς ανέπαφους, προτείνοντας να «μειωθούν στο μισό και οι αμοιβές τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης