Ο Ντόναλτ Τραμπ τα κατάφερε. Όπως και στον τομέα των επιχειρήσεων, παρά τα σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς, έτσι και στην πολιτική έθεσε τον στόχο του και τον πέτυχε. Πλέον, το όνομά του προστίθεται στη λίστα με τους προέδρους των ΗΠΑ.

Παρά τις επιθέσεις σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, στις πρώτες του δηλώσεις ως επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης εμφανίστηκε ενωτικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηρίζοντας διαρκώς τον εαυτό του ως «αυτοδημιούργητο επιχειρηματία», κατάφερε να αποτελεί για δεκαετίες παράδειγμα προς μίμηση για όποιον φιλόδοξο νεαρό ήθελε να ασχοληθεί με το επιχειρείν. Η προσωπικότητα και η επιχειρηματική του δραστηριότητα, με τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να του προσάψει κάποιος, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης ακόμα και για τους δημιουργούς της σειράς Simpsons…

Ο Τραμπ παρουσίαζε από το 2003 έως και το 2015 το reality «The Apprentice», ενώ είχε κάνει και ορισμένες εμφανίσεις σε ταινίες όπως το «Home Alone 2» (1994).

Το γενεαλογικό δέντρο του 45ου προέδρου:
Υιός του Φρέντ και της Μερι Αν Τραμπ. Τα αδέλφια του είναι: η Μαριάν Τραμπ Μπάρυ (79 ετών), ο Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ (πέθανε το 1981 σε ηλικία 43 ετών), η Ελίζαμπεθ Τραμπ-Γκρο (74 ετών) και ο Ρόμπερτ Τραμπ (68 ετών). Έχει πέντε παιδιά από τρεις γάμους. Τρία με την Ιβάνα Τραμπ (Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Ιβάνκα και Έρικ), ένα με τη Μάρλα Μάπλς (Τίφανι Τραμπ) και ένα με τη Μελάνια Τραμπ (Μπάρον Τραμπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία της ζωής του

Ο Ντόναλντ όταν ήταν παιδί

Το 1964 στη στρατιωτική ακαδημία

Η μητέρα του Τραμπ, Μέρι Αν

Ο Τραμπ, η Ιβάνα (πρώτη σύζυγος) και οι γονείς του (Μέρι Αν και Φρεντ), το 1989

Με τη δεύτερη σύζυγο, Μάρλα Μάπλς, σε αγώνα baseball το 1992

Απολύεσαι! Ο Ντόναλντ επί το έργον... (The Apprentice)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης