Η ομογενειακή επιχείρηση miRoamer, που έχει την έδρα της στη Μελβούρνη και της οποίας οι μέτοχοι στην πλειοψηφία τους είναι Έλληνες της Αυστραλίας, υπέγραψε συμφωνία ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την αυτοκινητοβιομηχανία General Motors Global.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέος Κόσμος» η ομογενειακή εταιρεία ανέπτυξε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία εκτός από το διαδικτυακό ραδιόφωνο θα παρέχει στο αυτοκίνητο, ταινίες αλλά και άλλο οπτικοακουστικό υλικό, μέσω της σύνδεσης που θα έχει το όχημα με το διαδίκτυο.
Σημειώνεται ότι η ομογενειακή miRoamer είναι η μόνη αυστραλιανή εταιρεία που προσφέρει τεχνολογία για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών και μία από τις μόλις πέντε εταιρίες του κόσμου που ειδικεύονται στον τομέα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Πάρθημος, γενικός διευθυντής της miRoamer, η ανάπτυξη αυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ομογενειακής επιχείρησης άρχισε το 2008 και από του χρόνου όλα τα νέα μοντέλα της Holden, Chervolet, Buik, Cadillac, Vauxhall και Opel που θα κυκλοφορήσουν στον κόσμο (η General Motors Global παράγει περίπου 8,5 εκατ. τον χρόνο) θα είναι επανδρωμένα με την πλατφόρμα της miRoamer.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης