Ενόψει της εορταστικής περιόδου, μπορεί στη χώρα μας η κίνηση να μην είναι η επιθυμητή, όμως ανά τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τις αγορές τους και μάλιστα δαπανώντας πολλά χρήματα. Σε αυτό το κλίμα, άνοιξε πρόσφατα και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα The Billionaire Shop, που όπως περιγράφει και το όνομα του δεν απευθύνεται σε μεσαία βαλάντια αλλά σε δισεκατομμυριούχους.

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα έχει στην κατοχή της και τη σουηδική υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών multilotto.com, γεγονός που της δίνει την απαραίτητη αξιοπιστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, στη λογική λειτουργίας του, δε διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς και εδώ προσθέτετε τις επιλογές σας σε ένα «καλάθι» αγορών και στη συνέχεια προχωράτε στις τυπικές διαδικασίες πληρωμής, αναλόγως τον τρόπο που επιλέξατε να γίνει η συναλλαγή. Όπως μάλιστα δηλώνουν και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας «τα πολυτελή αντικείμενα είναι δύσκολο να τα εντοπίσει κάνεις και να κάνει τις διαδικασίες αγοράς. Στο TheBIllionaireShop.com όμως, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο».

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης