Μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε σε αγορά στην Ινδία από άνδρες που φέρεται να αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Το θύμα της επίθεσης φέρεται να απείλησε ότι θα αυτοπυροβοληθεί σε περίπτωση που δεν οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της επίθεσης.

Βίντεο από το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην πολιτεία Ούταρ Πραντές, στην περιοχή Mainpuri της Ινδίας, δείχνει τη γυναίκα σε στιγμές έντασης με μια ομάδα των ανδρών, καθώς και το χτύπημα που δέχθηκε από έναν άλλο άνδρα που την πλησίασε με ένα μεγάλο ραβδί και την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και την πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ζήτησε πληροφορίες για την τοπική αγορά και μια ομάδα ανδρών προσπάθησε, όπως ανέφερε, να τη θωπεύσουν και να της αφαιρέσουν το κάλυμμα που είχε στο κεφάλι της. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με το ραβδί.

Το ίδιο υπέστη και ο σύζυγός της, που επίσης χτυπήθηκε, ενώ η κόρη τους ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Η γυναίκα φέρεται να έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, αναφέροντας ότι θα αυτοπυροβοληθεί αν δεν συλληφθούν οι ένοχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό αναζητούνται από την αστυνομία και ένας από τους υπόπτους, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης.

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, μια δεκάχρονη μαθήτρια υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός της μετά την κηροζίνη που χύθηκε πάνω της. Η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι αντιστάθηκε όταν δύο άνδρες προσπάθησαν να την βιάσουν.

Επιμέλεια: Άλκης Αποστολόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης