Ένας Ινδός απατεώνας κατάφερε να πείσει 60 γυναίκες να τον παντρευτούν και στη συνέχεια τους έκλεψε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Huffington Post

O λόγος για τον 30χρονο Μοχάμαντ Σιζάμ ο οποίος συνελήφθη στο  Μπιχάρ της Ινδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον απατεώνα όταν ένα 14χρονο κορίτσι, και αυτό θύμα του, εξαφανίστηκε από το χωριό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος συνελήφθη την ώρα που παρίστανε τον ελεγκτή εισιτηρίων. Αμέσως μετά τη σύλληψη του, πολλές γυναίκες άρχισαν να τηλεφωνούν στις αρχές αναφέροντας ότι τον είχαν παντρευτεί, και τους είχε αποσπάσει χρήματα και περιουσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, συνολικά 15 από τις 62 γυναίκες που φέρονται να έχουν πέσει θύματά του κατέθεσαν στις αρχές. Αστυνομικός του τμήματος του Μπιχάρ ανακοίνωσε ότι πολλές έχουν φέρει στον κόσμο και παιδιά του 30χρονου.

Ο Σιζάμ κατάφερε τόσα χρόνια να διαφύγει της σύλληψης επειδή τα τελευταία 10 χρόνια άλλαζε συνεχώς το όνομά του καθώς και τον τόπο διαμονής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης