Ινδία: Πυροβόλησαν χορεύτρια στο πρόσωπο επειδή σταμάτησε να χορεύει

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 11:35
Ινδία: Πυροβόλησαν χορεύτρια στο πρόσωπο επειδή σταμάτησε να χορεύει

Μία 22χρονη χορεύτρια στη βόρεια επαρχία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας τραυματίστηκε σοβαρά στον γάμο της κόρης ενός ηγέτη χωριού, όταν κάποιος από το κοινό άνοιξε πυρ επειδή σταμάτησε να χορεύει.

Η Χίνα και μία συνάδελφός της, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Νάινα, χόρευαν επάνω στη σκηνή, με το κοινό να τις παρακολουθεί. Κάποια στιγμή το τραγούδι σταμάτησε, οι δύο κοπέλες έπαψαν με τη σειρά τους να χορεύουν και το κοινό άρχισε να τις αποδοκιμάζει.

Αρχικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, αλλά κανείς στο πλήθος δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια κάποιος από το κοινό είπε «θα πέσουν πυροβολισμοί» και μία φωνή απάντησε: «Αδελφέ, πρέπει να πυροβολήσεις». Ακολούθησε ένας δεύτερος πυροβολισμός, όπου η βολή πέτυχε τη Χίνα στο πρόσωπο.

Η νεαρή χορεύτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με μια πληγή στο σαγόνι της, αλλά κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν επίσης δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους οικείους του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας πως αυτοί που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς του πατέρα της νύφης, οι οποίοι και συνελήφθησαν μερικές ημέρες αργότερα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 11:52