Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 θα είναι υποχρεωτικός για τους ανθρώπους που θα παρακολουθούν «ζωντανές εκδηλώσεις» από τις 6 Ιουνίου, καθώς η χώρα προωθεί μια εκστρατεία εμβολιασμού που παραμένει σταθερά από τις ταχύτερες στον κόσμο.

Η πολιτική αυτή αφορά όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως τις εκθέσεις έργων τέχνης, και κοινωνικές δραστηριότητες και γεγονότα, δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της χώρας αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει επίσης να έχουν ένα αρνητικό μοριακό τεστ για την COVID-19 που θα έχει γίνει τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ντουμπάι, ένα από τα 7 εμιράτα των ΗΑΕ, που αποτελεί εμπορικό και τουριστικό κόμβο, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα πρέπει κάποιος να έχει εμβολιαστεί κατά της COVID-19 για να συμμετάσχει ή να παρακολουθήσει συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και ότι αυτό ισχύει επίσης για τα μπαρ και για τους γάμους με έως 100 καλεσμένους.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής ποσοστό μεγαλύτερο από το 78,11% του πληθυσμού τους, άνω των 16 ετών, που μπορούσε να εμβολιαστεί και το 84,59% αυτών που είναι ηλικίας 60 ετών και άνω έχει κάνει εμβόλιο κατά της COVID-19, χωρίς να διευκρινίσουν αν αυτοί έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης